Maak uw afspraak voor een oogmeting

Maak uw afspraak voor een oogmeting

Om zeker te zijn dat u de juiste aandacht krijgt voor uw oogmeting op het door u bepaalde moment is het het makkelijker om een afspraak te makken.

U mag ook gerust gewoon binnen lopen voor een oogmeting is er dan plek dan zullen we u met dezelfde aandacht helpen.

Wilt u een algehele gezondheidsheck dan moeten we een afspraak zodat deze door een optometrist kan worden beoordeeld.
Hiervoor dienen we een afspraak in te plannen. Dit kan via onze afspraaklink (hieronder), maar ook telefonisch of per mail.
Image

Uw ogen in handen van een gediplomeerde opticien

'Dan meten we toch meteen even uw ogen?’ Deze reclamespot kunnen we onderhand wel dromen. Je zou haast de indruk krijgen dat een oogmeting slechts een kwestie is van even op een knop drukken totdat er een papiertje met gegevens uit de computer rolt. Wie het welzijn van zijn ogen eenmaal heeft toevertrouwd aan een gediplomeerde opticien, weet wel beter.

Het is van zeer groot belang dat u uw ogen regelmatig bij een vaste gediplomeerde opticien laat controleren. Eussen Optiek levert naast oogmeting ook oogzorg. Dat wil zeggen dat we niet alleen uw ogen meten, maar ook regelmatig kijken naar uw netvlies, traanfilm, oogboldruk enzovoorts. Dit is om te voorkomen dat u straks komt met de opmerking: “Ik zie plotseling zo slecht!” Dan is het namelijk meestal al te laat. Laat daarom uw ogen op regelmatige basis controleren, minstens eens per twee jaar.

Image
Image

Kwaliteitsstandaard oogmeting

Om kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de NUVO (de brancheorganisatie voor optiekbedrijven in Nederland) in samenwerking met huisartsen, oogartsen, cliënten, onderwijs, zorgverzekeraars en beroepsverenigingen een kwaliteitsstandaard ‘Oogmeting’ ontwikkeld. Deze standaard is gedeponeerd bij het Zorginstituut Nederland (ZIN) en moet ervoor zorgen dat ook in Nederland voortaan officieel toezicht is op de kwaliteit van oogmetingen. Bij Eussen Optiek staan we achter de kwaliteitsstandaard Oogmeting. Consumenten krijgen hiermee de zekerheid dat de zorg voor hun kostbare ogen in deskundige handen is.

 Kwaliteitsstandaard oogmeting
Oogzorg

Oogzorg

We leveren niet alleen brillen, maar ook complete oogzorg. Dit zodat u de beste kwaliteitszorg voor uw ogen krijgt. Wat houdt dat in? Het is van belang dat we onze ogen gezond houden. Daarom geven we ook advies over eventuele voeding en kunnen we u helpen op het gebied van voedingssupplementen. Onder oogzorg verstaan wij onder andere:

  • Het kijken hoe uw oog eruit ziet op gebied van helderheid (staar);
  • Het bekijken van de traanontwikkeling (of er sprake is van droge ogen);
  • Het meten van de oogdruk in verband met eventueel verdenking op glaucoom;
  • Daarnaast kan na overleg ook een algehele ooggezondheidscheck, d.m.v. fundusscan, gedaan worden welke dan door een optometrist wordt beoordeeld.

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij uw opticien in Valkenburg. Wij zien u graag terug in onze zaak! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 043 - 601 04 55.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten