Maak uw afspraak voor een oogmeting

Maak uw afspraak voor een oogmeting

In deze tijd kunnen we alleen op afspraak werken. Tijdens de oogmeting wordt in het bijzijn van de klant de apparatuur met alcohol gereinigd en we desinfecteren onze handen steeds bij ieder oogmeting / controle. Het dragen van een mondkapje is verplicht en waar mogelijk proberen we 1,5 meter afstand te houden, maar dit lukt niet altijd. Vandaar deze maatregelen.

Image

Uw ogen in handen van een gediplomeerde opticien

'Dan meten we toch meteen even uw ogen?’ Deze reclamespot kunnen we onderhand wel dromen. Je zou haast de indruk krijgen dat een oogmeting slechts een kwestie is van even op een knop drukken totdat er een papiertje met gegevens uit de computer rolt. Wie het welzijn van zijn ogen eenmaal heeft toevertrouwd aan een gediplomeerde opticien, weet wel beter.

Het is van zeer groot belang dat u uw ogen regelmatig bij een vaste gediplomeerde opticien laat controleren. Eussen Optiek levert naast oogmeting ook oogzorg. Dat wil zeggen dat we niet alleen uw ogen meten, maar ook regelmatig kijken naar uw netvlies, traanfilm, oogboldruk enzovoorts. Dit is om te voorkomen dat u straks komt met de opmerking: “Ik zie plotseling zo slecht!” Dan is het namelijk meestal al te laat. Laat daarom uw ogen op regelmatige basis controleren, minstens eens per twee jaar.

Image
Image

Kwaliteitsstandaard oogmeting

Om kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de NUVO (de brancheorganisatie voor optiekbedrijven in Nederland) in samenwerking met huisartsen, oogartsen, cliënten, onderwijs, zorgverzekeraars en beroepsverenigingen een kwaliteitsstandaard ‘Oogmeting’ ontwikkeld. Deze standaard is gedeponeerd bij het Zorginstituut Nederland (ZIN) en moet ervoor zorgen dat ook in Nederland voortaan officieel toezicht is op de kwaliteit van oogmetingen. Bij Eussen Optiek staan we achter de kwaliteitsstandaard Oogmeting. Consumenten krijgen hiermee de zekerheid dat de zorg voor hun kostbare ogen in deskundige handen is.

 Kwaliteitsstandaard oogmeting
Oogzorg

Oogzorg

We leveren niet alleen brillen, maar ook complete oogzorg. Dit zodat u de beste kwaliteitszorg voor uw ogen krijgt. Wat houdt dat in? Het is van belang dat we onze ogen gezond houden. Daarom geven we ook advies over eventuele voeding en kunnen we u helpen op het gebied van voedingssupplementen. Onder oogzorg verstaan wij onder andere:

  • Het kijken hoe uw oog eruit ziet op gebied van helderheid (staar);
  • Het bekijken van de traanontwikkeling (of er sprake is van droge ogen);
  • Het meten van de oogdruk in verband met eventueel verdenking op glaucoom;
  • En bij eventuele twijfel doen we ook een netvliesscan om te kijken of daar alles rustig is.

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij uw opticien in Valkenburg. Wij zien u graag terug in onze zaak! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 043 - 601 04 55.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten