Monturen en zonnebrillen

voor dames, heren en kinderen

Tegenwoordig kopen we veel via internet, soms ook een bril. Maar daarbij vergeten we dat het meten en afpassen van een bril maatwerk is en 90% van de glazen is niet ontspiegeld. De juiste informatie hierover kan alleen door vakmensen worden verricht. Daarom is persoonlijk passen met een goed advies over pasvormen en welke uitvoering van glazen van zeer  groot belang.

Met een foto weet je niet hoe de bril op je neus past en hoe hij aanvoelt. Je kunt een model kiezen, maar hoe het staat zie je pas echt bij ons in de winkel. Bij Eussen Optiek adviseren we je graag over onze eigentijdse monturen.


Om toch een geheel overzicht te geven van onze monturen verwijzen wij u naar onze collectie waar u kunt zien welke monturen, modellen en uitvoering u bij ons op de zaak kunt komen passen. 


Vanaf 2 januari 2020 wordt onze collectie uitgebreidt met een heel nieuw merk. 

Met trots presenteren wij u dan de MINI (een serie brillen van het wel bekende MINI Cooper) U kunt nu al een voorproefje nemen bij ons in de winkel.

Onze collectie monturen

  • Damesbrillen

  • Herenbrillen

  • Uniseksbrillen

  • Kinderbrillen

  • Zonnebrillen

Goed zicht en er goed uitzien gaan tegenwoordig heel goed samen. De laatste jaren is de bril meer en meer een modeaccessoire geworden. Bij Eussen Optiek in Valkenburg vindt u de hipste monturen. Heeft u het liever wat minder opvallend? Dan is dat geen probleem. Voor elke type hebben wij een bril en we kunnen u vakkundig voorlichten over welk montuur bij u past. Loop bij ons binnen en probeer de nieuwste collectie monturen. Ook voor mensen met een wat kleinere beurs is er voldoende keus.

Kom bij ons langs in Valkenburg en vind het montuur dat bij u past. Een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Wij komen ook aan huis!

Maak uw afspraak voor een oogmeting in de winkel of aan huis

Damesbrillen

Loop regelmatig binnen en bezoek onze steeds vernieuwde damescollectie. Hier een klein overzicht.

Herenbrillen

Ook voor de heren wijzigt regelmatig de collectie. Loop daarom bij ons binnen en bekijk het assortiment. Hier alvast een inkijkje.

Uniseks brillen

Voor ieder wat wils, tegen alle prijzen. Ook zijn er brillen die zowel door dames als heren kunnen worden gedragen

Kinder- en jongerenbrillen

Ook voor de jongsten en tieners is er voldoende keuze.

Budgetbrillen

Bij ons heeft u een redelijke keuze uit onze budget collectie. Een complete bril met dunnere glazen en ontspiegeling heeft u al vanaf € 109,00 en een losse budget montuur voor € 69,00. Loop binnen en vraag naar de voorwaarden van deze collectie.

Veiligheidsbrillen

Wij zijn dealer van Intersafe en Proteye

Vereist uw werk of hobby extra veiligheidsmaatregelen voor uw ogen? Wij meten u graag een veiligheidsbril aan.

Onze merken

Klik op de merknaam en bekijk de collectie van het gekozen merk. Indien wij het door u gekozen montuur niet op voorraad hebben, kunnen wij hem vrijblijvend voor u bestellen. U kunt het montuur dan in de winkel proberen.