Maak uw afspraak voor een oogmeting

Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist

Zoekt u in Maastricht en omstreken naar een opticien die u van A tot Z begeleiding biedt en voorziet van het juiste advies zonder naar het prijskaartje te kijken? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u bent bij Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist in de regio Maastricht aan het juiste adres. Wij voorzien u van het juiste advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit contactlenzen of een bril uit onze modieuze collectie.

Image
Ruime openingstijden

De algehele oogzorg in veilige handen

Eussen Optiek, Uw Brillen en Contactlensspecialist is een optiek in de omgeving van Maastricht waarbij u volledig wordt begeleid in het proces van het kiezen voor een nieuwe bril of contactlenzen. Ervaart u problemen met uw huidige multifocale bril, dan helpen wij u hier graag bij. Kom dan eens langs bij uw opticien in de regio Maastricht: Eussen Optiek. Wij dragen er zorg voor dat uw problemen tot het verleden behoren en kunnen desgewenst de algehele oogzorg voor onze rekening nemen. Maak hiervoor gerust een afspraak om bij ons langs te komen.

Image
Image
Image

Slecht ter been? Dan komen wij bij u langs!

Bent u woonachtig in de omgeving van Maastricht, Valkenburg, Heuvelland, Schimmert, Nuth of Hulsberg en bent u slecht ter been? Geen zorgen, dan kan Pierre bij u langskomen om uw bril af te stellen of om de oogmeting uit te voeren. Kunt u door werkgerelateerde zaken niet tijdens onze openingstijden een bezoek brengen aan de optiek? Dan stellen wij ons flexibel op. Neem hiervoor contact met ons op, dan maken wij een afspraak met u na sluitingstijd!

Wilt u bij ons langskomen?

U bent van harte welkom in onze optiek. In Maastricht en omstreken hebben wij al vele klanten mogen helpen. Maak gerust een afspraak om bij ons in de optiek langs te komen.

Voorkom dat uw kind(eren) risico lopen

    Eussen Optiek is sinds 2019 erkend Myopie Management Expert. Dit houdt in dat wij kunnen kijken of jonge kinderen op latere leeftijd een verhoogd risico lopen op een hogere negatieve sterkte. Met name door het gebruik van bijvoorbeeld smartphones en tablets, lopen steeds meer kinderen risico. Wij kijken graag voor u na of dit ook bij uw kind(eren) het geval is. Maak hiervoor een afspraak met ons.
Oogzorg

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Kom gerust langs bij uw opticien in Valkenburg. Wij zien u graag terug in onze zaak! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 043 - 601 04 55.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten