Het aanmeten van lenzen

Het aanmeten van lenzen

Bij het aanpassen als controle van de lenzen dragen wij, net als bij de refractie, een mondkapje en schermkap. Wij desinfecteren onze handen steeds bij ieder oogmeting / controle. Zo kunnen we u de zorg garanderen die u nodig heeft tijdens de controle. Ook wordt de apparatuur in uw bijzijn steeds met alcohol gereinigd en (indien u zelf wenst) mag u zelf ook een mondkapje dragen.

Image
Een lens voor elke gelegenheid

Een lens voor elke gelegenheid

Een bril is leuk, maar niet altijd handig. Bij het sporten zit een bril vaak niet lekker en als de zon schijnt, wilt u het liefst een zonnebril op. Met contactlenzen voorkomt u deze problemen. U zet ze ’s morgens (of ’s avonds) in en kunt de hele dag scherp zien. Wij kunnen voor bijna iedereen lenzen leveren. Bij Eussen Optiek in Valkenburg worden lenzen aangemeten met de modernste apparatuur. Metingen zijn zeer nauwkeurig en de lenzen neemt u in veel gevallen direct mee. Bovendien kunt u voor elk type lens een bijbehorende lenzenvloeistof krijgen. Lenzen zijn er in verschillende uitvoeringen:

  • Harde lenzen
  • Zachte lenzen
  • Nachtlenzen

Bij Eussen Optiek bestaat ook de mogelijkheid om uw ogen tegen het onzichtbare blauwe uv-licht te beschermen. We leveren hiervoor, naast de ‘blueshield brillen’, nu ook de eerste zachte contactlens met een blauwlichtfilter en tevens een eerste klas uv-filter. Wilt u eens een avondje stappen of een weekendje geen bril dragen? Maak een afspraak, dan mag u gerust de lenzen op proef proberen.

Naast NUVO lid zijn wij ook aangesloten bij de ANVC.

Logo ANVC
Logo NUVO
Image
Image

Harde lenzen

Heeft u problemen met het inzetten van zachte lenzen? Harde, zuurstofdoorlatende lenzen zijn in dat geval een goed idee. Het assortiment van uw opticien in Valkenburg omvat alle soorten harde lenzen: enkelvoudig, bifocaal en multifocaal in verschillende diameters, voor jong en oud. Wist u dat er ook lenzen bestaan met een leesgedeelte?

Welke lens het beste bij u past, bepaalt de opticien. Aan de hand van een oogmeting met de nieuwste technologieën kan hij u van goed advies voorzien. Weet u nog niet zeker of u lenzen wilt gaan dragen? Dan kunt u gratis proeflenzen proberen. Uiteindelijk gaat het erom dat u op een comfortabele manier uw ogen corrigeert, zodat u de wereld weer scherp ziet.

Sinds enkele jaren zijn wij partner van LensOnline. Door deze samenwerking hebben we onze krachten weten de bundelen om u nog meer mogelijkheden te bieden op het gebied van lenskeuzes met de beste zorg voor uw ogen. Dit betekent dat wij u zachte contactlenzen kunnen aanbieden voor internetprijzen en de beste service kunnen blijven verlenen, zoals u deze van ons bent gewend, vanuit onze winkel. De zachte contactlenzen, vloeistoffen en accessoires worden verzorgd via LensOnline. Voor vragen of meer informatie hieromtrent bent u van harte welkom. Loop gerust bij ons binnen!

 Image Harde lenzen
Zachte lenzen

Zachte lenzen

Bij Eussen Optiek heeft u al zachte maandlenzen vanaf € 7,50 per lens per maand. Naast zachte dag-, week-, maand- en halfjaarlenzen kunt u ook terecht voor:

  • Zachte dag- en nachtlenzen;
  • Zachte multifocale lenzen;
  • Alle vormen van Sylicone Hydrogel lenzen (hogere zuurstofdoorlatendheid);
  • Maatwerklenzen;
  • Als partner van Lens Online kunt u ook een abonnement via LensOnline afsluiten. Zo kunt u nog meer profiteren van de webshop aanbiedingen van LensOnline

Nachtlenzen

Heeft u interesse in het dragen van lenzen, maar last van droge of rode ogen? Of maakt u lange dagen achter een computer in een stoffig kantoor? Met nachtlenzen voorkomt u dat u ongemakken ondervindt van het dagelijks dragen van lenzen. Wat is het heerlijk om overdag scherp te zien, zonder lenzen of bril!
Gun uw ogen overdag 100% zuurstof. Nachtlenzen doet u ’s avonds in en 's morgens weer uit. Daarna kunt u zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien. Doordat er overdag geen lenzen op uw ogen zitten, krijgen ze 100% zuurstof. Wilt u na een tijdje toch weer van nachtlenzen af? Geen probleem, uw ogen wennen vanzelf weer aan de ‘oude’ situatie.

Controles bij nachtlenzen
Met geavanceerde apparatuur wordt de bolling en de sterkte van uw oog gemeten. Nachtlenzen zijn alleen mogelijk bij sterktes tussen -5.00 en +0.50. Om zeker te zijn van een goed draagcomfort, is het noodzakelijk om iedere drie maanden uw ogen te laten controleren. Wilt u meer informatie over nachtlenzen? Neem dan gerust contact met ons op!

Nachtlenzen

Lens Online

LensOnline® is de grootste aanbieder van contactlenzen online. Toch vinden wij het belangrijk om in te spelen op de behoeften van elk individu. Jong of oud, man of vrouw, actief of passief.

Bestel eenvoudig en snel uw lenzen online.

LensOnline

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw lenzen? Wilt u gratis proeflenzen proberen? Schroom dan niet, maar kom gerust langs bij Eussen Optiek, Uw brillen- en contactlensspecialist in Valkenburg en omstreken.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten