Het aanmeten van lenzen

Het aanmeten van lenzen

Wij zijn aangesloten bij de ANVC, Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten, waardoor u bent verzekerd van een goede en vakkundige aanmeting van de lenzen volgens de voorschriften door een gediplomeerde contactlensspecialist.
Image
Een lens voor elke gelegenheid

Een lens voor elke gelegenheid

Een bril is leuk, maar niet altijd handig. Bij het sporten zit een bril vaak niet lekker en als de zon schijnt, wilt u het liefst een zonnebril op. Met contactlenzen voorkomt u deze problemen. U zet ze ’s morgens (of ’s avonds) in en kunt de hele dag scherp zien. Wij kunnen voor bijna iedereen lenzen leveren. Bij ons worden lenzen aangemeten met de modernste apparatuur en door gediplomeerde contactlensspecialisten. Metingen zijn zeer nauwkeurig en de lenzen neemt u in veel gevallen direct mee. Bovendien kunt u voor elk type lens een bijbehorende lenzenvloeistof krijgen. Lenzen zijn er in verschillende uitvoeringen:

  • Harde lenzen
  • Zachte lenzen
  • Nachtlenzen

Wilt u eens een avondje stappen of een weekendje geen bril dragen? Maak een afspraak, dan mag u gerust de lenzen op proef proberen.

Naast NUVO lid zijn wij ook aangesloten bij de ANVC.

Logo ANVC
Logo NUVO
Image
Image

Harde lenzen

Heeft u problemen met het inzetten van zachte lenzen? Harde, zuurstofdoorlatende lenzen zijn in dat geval een goed idee. Het assortiment bij Eussen Optiek in Valkenburg omvat alle soorten harde lenzen: enkelvoudig, bifocaal en multifocaal in op maat aangemeten, voor jong en oud. Wist u dat er ook lenzen bestaan met een leesgedeelte?

Welke lens het beste bij u past, daarover advieseert u onze gediplomeerde contactlensspeciaist .
Aan de hand van een oogmeting en grondig onderzoek met de nieuwste technologieën kan hij u van goed advies voorzien. Weet u nog niet zeker of u lenzen wilt gaan dragen? Dan kunt u gratis proeflenzen proberen. Uiteindelijk gaat het erom dat u op een comfortabele manier uw ogen corrigeert, zodat u de wereld weer scherp ziet.

Wilt u meer informatie loop dan gerust bij ons binnen dan staan wij u graag te woord.

 Image Harde lenzen
Zachte lenzen

Zachte lenzen

Bij Eussen Optiek heeft u al zachte maandlenzen vanaf € 7,50 per lens per maand. Naast zachte dag-, week-, maand- en halfjaarlenzen kunt u ook terecht voor:

  • Zachte dag- en nachtlenzen;
  • Zachte multifocale lenzen;
  • Alle vormen van Sylicone Hydrogel lenzen (hogere zuurstofdoorlatendheid);
  • Maatwerklenzen;
  • Als lid van The Comfort Club, kunnen wij u ook al een groot aantal lenzen tegen een leuke prijs aanbieden.

Nachtlenzen

Heeft u interesse in het dragen van lenzen, maar last van droge of rode ogen? Of maakt u lange dagen achter een computer in een stoffig kantoor? Met nachtlenzen voorkomt u dat u ongemakken ondervindt van het dagelijks dragen van lenzen. Wat is het heerlijk om overdag scherp te zien, zonder lenzen of bril!
Gun uw ogen overdag 100% zuurstof. Nachtlenzen doet u ’s avonds in en 's morgens weer uit. Daarna kunt u zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien. Doordat er overdag geen lenzen op uw ogen zitten, krijgen ze 100% zuurstof. Wilt u na een tijdje toch weer van nachtlenzen af? Geen probleem, uw ogen wennen vanzelf weer aan de ‘oude’ situatie.

Controles bij nachtlenzen
Met geavanceerde apparatuur wordt de bolling en de sterkte van uw oog gemeten. Nachtlenzen zijn alleen mogelijk bij sterktes tussen -5.00 en +0.50. Om zeker te zijn van een goed draagcomfort, is het noodzakelijk om iedere drie maanden uw ogen te laten controleren. Wilt u meer informatie over nachtlenzen? Neem dan gerust contact met ons op!

Nachtlenzen

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw lenzen? Wilt u gratis proeflenzen proberen? Schroom dan niet, maar kom gerust langs bij Eussen Optiek, Uw brillen- en contactlensspecialist in Valkenburg en omstreken.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten