Hét adres voor uw gehooroplossing

Hét adres voor uw gehooroplossing

Heeft u wel eens het idee dat u niet alles goed verstaat? Ook dan bent u bij Eussen Optiek aan het juiste adres. Door onze samenwerking met Schoonenberg HoorSupport hebben wij ook alles in huis voor uw gehooroplossing. Niet alleen de kleinste hoortoestellen, maar ook hulpmiddelen om tv of radio beter te verstaan, speciale telefoons en wekkers met extra versterking. Maar denk ook aan gehoorbescherming of zwemoordopjes om oorontsteking te voorkomen. De Schoonenberg audicien adviseert u graag over de gehooroplossing die het beste bij u past.

Image
Bescherm uw oren bij concertbezoek

Bescherm uw oren bij concertbezoek

Een concertbezoek levert u de beste beleving op van een bepaalde artiest/band, maar meestal is de muziek hard en kunnen onze oren hierdoor beschadiging oplopen. Bij Eussen Optiek kunt u terecht voor Alpine PartyPlug voor zowel volwassenen als kinderen.

De Alpine PartyPlug oordopjes dempen het geluid van de muziek zonder dat de muziekkwaliteit achteruit gaat. Met deze oordopjes kunnen muziekliefhebbers op een concert, feest, festival of ander muziekevenement genieten van de muziek en hun oren op een prettige manier beschermen. De hoogwaardige AlpineAcousticFilters in de PartyPlug oordoppen brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau en voorkomen daarmee de vervelende piep in de oren. Het is alsof de volumeknop lager wordt gedraaid. De muziekbeleving en muziekkwaliteit blijven nog altijd zeer goed. Ook blijft het mogelijk om op normaal volume een gesprek te voeren. Door de doorzichtige filters zijn de oordoppen bovendien nauwelijks zichtbaar in het oor.

Image
Image

Aanwezigheid audicien

De Schoonenberg-audicien is aanwezig op de volgende dagen:

Op afspraak
Woensdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Inloopuur
Op woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur voor korte vragen en kleine problemen.

U bent altijd welkom voor een gratis hoortest en vrijblijvend advies over de best passende gehooroplossing! Wij adviseren u om van tevoren een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Een gehooroplossing is immers altijd maatwerk. Een afspraak maken kan in de winkel of door te bellen naar 043 - 601 04 55. Voor hoortoestelbatterijtjes of onderhoudssets kunt u altijd bij ons binnenlopen.

Meer informatie over Schoonenberg vindt u op schoonenberg.nl.

Aanwezigheid audicien
Onopvallend horen

Onopvallend horen

Gehoorverlies is vervelend. Gelukkig zijn er hele mooie, slimme gehooroplossingen die ervoor zorgen dat u niets hoeft te missen. Hoortoestellen worden zeer nauwkeurig op uw persoonlijke gehoor ingesteld, zodat ze geluid en spraak weergeven zoals u dat prettig en comfortabel vindt. De toestellen zijn tegenwoordig zeer klein en de bediening loopt discreet en eenvoudig via uw smartphone of afstandsbediening.

Samenwerking met VU Medisch Centrum

In Schoonenberg vinden wij een partner die, net zoals Eussen Optiek, staat voor de hoogste kwaliteit. Als enige in Nederland biedt Schoonenberg het unieke HoorSupport® programma. HoorSupport® is ontwikkeld in samenwerking met VU Medisch Centrum in Amsterdam en helpt u bij het kiezen van én wennen aan uw hoortoestellen. In tegenstelling tot een bril vereist dit enige tijd en inzet. Uw hersenen moeten wennen aan de nieuwe geluidsbeleving. Leuke, informatieve filmpjes en instructies (welke u via e-mail ontvangt) helpen u hierbij en zorgen ervoor dat u uw hoortoestel met plezier gaat gebruiken én blijft dragen. Sowieso mag u uw hoortoestellen altijd eerst thuis uitproberen, zodat u zelf kunt ervaren of het u helpt.

Samenwerking met VU Medisch Centrum

Bel direct

043 - 601 04 55

Of kom langs!

Louis van der Maesenstraat 13,
6301 EA Valkenburg

Neem contact met ons op

Maak dan een afspraak voor een gehoortest. Kom gerust bij ons binnenlopen of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Eussen Optiek

Louis van der Maesenstraat 13
6301 EA Valkenburg

043 - 601 04 55
info@eussenoptiek.nl

Logo ANVC
Logo NUVO

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten