Openingstijden Schoonenberg gehooroplossingen Valkenburg tijdens de kerst periode

Tijdens de Kestperiode van 25 december 2017 t/m 3 januari 2018 Schoonenberg  gehooroplossing in Valkenburg gesloten. U kunt wel voor kleine onderdelen zoals batterijen ed. bij Eussen Optiek vof terecht tijdens de openingstijden.

Wij wensen u fijne Feestdagen en een Gelukkig, Gezond 2018

Eussen Optiek is ook het adres voor uw gehoor

 

“Eussen Optiek”: ook hét adres voor uw gehoor

Heeft u wel eens het idee dat u niet alles goed verstaat? Dan bent u nu ook bij Eussen optiek aan het juiste adres. Door onze samenwerking met Schoonenberg HoorSupport hebben wij nu ook alles in huis voor uw gehoor. De kleinste hoortoestellen, hulpmiddelen om TV of radio beter te verstaan, speciale telefoons en wekkers met extra versterking bijvoorbeeld.  Maar denk ook aan gehoorbescherming of zwemdopjes om oorontsteking tegen te gaan. De Schoonenberg audicien adviseert u graag.

 

Aanwezigheid audicien

De Schoonenberg-audicien is aanwezig op de volgende dagen:

maandag    van 9:30 tot 17:30

tussen 16:00 en 17:00 uur vrij inloopuur  op beide dagen

donderdag  van 9:30 tot 17:30

U bent altijd welkom voor een gratis hoortest en vrijblijvend advies! Wij adviseren u van te voren een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Dit kan in de winkel of bel naar “telefoonnummer”. Voor hoortoestelbatterijtjes of onderhoudssets kunt u altijd binnenlopen. Meer informatie over Schoonenberg vindt u op www.schoonenberg.nl

Onopvallend horen

Gehoorverlies is vervelend, maar gelukkig zijn er hele mooie, slimme producten die ervoor zorgen dat u niets hoeft te missen. Hoortoestellen worden zeer nauwkeurig op uw persoonlijke gehoor ingesteld, zodat ze geluid en spraak weergeven zoals ù dat prettig en comfortabel vindt. De toestellen zijn tegenwoordig zeer klein en de bediening loopt discreet en eenvoudig via uw smartphone of afstandsbediening.

Samenwerking met VU medisch centrum

In Schoonenberg vinden wij een partner die, net zoals “naam opticien”, staat voor de hoogste kwaliteit. Als enige in Nederland biedt Schoonenberg het unieke HoorSupport® programma. HoorSupport® is ontwikkeld in samenwerking met VU medisch centrum in Amsterdam en helpt u bij het kiezen van en wennen aan uw hoortoestellen. In tegenstelling tot een bril kost dit enige tijd en inzet. Uw hersenen moeten wennen aan de nieuwe geluidsbeleving. Leuke, informatieve filmpjes en instructies die u via e-mail ontvangt, helpen u hierbij en zorgen ervoor dat u uw hoortoestellen met plezier gaat gebruiken én ze blijft dragen. Sowieso mag u uw hoortoestellen altijd eerst thuis uitproberen, zodat u zelf kunt ervaren of het u helpt.