Onze collectie.......

Brillen voor dames, heren en kinderen in Valkenburg

Tegenwoordig denken velen dat je alles via internet kunt kopen, ook een bril. Maar men vergeet dat het meten en het afpassen van een bril maatwerk is en door vakmensen wordt verricht.  

Daarom is persoonlijk passen met een goed advies over pasvormen van groot belang. Met een foto weet je niet hoe de bril op je neus past en hoe hij aanvoelt. Model kun je wel kiezen maar hoe staat het werkelijk? Daar adviseren we bij Eussen Optiek je graag in met onze eigentijdse monturen.

Goed zicht en er goed uitzien gaat tegenwoordig heel goed samen. De laatste jaren is de bril meer en meer een modeaccessoire geworden. Bij de Eussen Optiek in Valkenburg vindt u de hipste en uptodate monturen. Heeft u het liever wat minder opvallend?  Dan is dat geen probleem.  Voor elke type hebben wij een bril en kunnen u vakkundig voorlichten welke bril bij u past. Loop bij ons binnen en bewonder en probeer de nieuwste collectie. Ook voor mensen met een wat kleinere beurs is er voldoende keus.


Kom bij ons langs in Valkenburg, Louis van de Maesenstraat 13, en vindt het montuur wat bij u past. Een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Damesbrillen

Loop regelmatig binnen en bezoek onze steeds vernieuwende Dameskollektie, hier onder een klein overzicht

Herenbrillen

Ook voor de Heren wijzigt regelmatig de collectie loop daarom bij ons binnen en bekijk ons assortiment. Hieronder een kleine inkijk

Unisex brillen

Voor iedereen wat wils tegen alle prijzen en modellen voor zowel jong als oud we  beginnen vanaf € 109,00 voor complete bril

 
Typ hier je tekst

Kinder- en jongerenbrillen

Ook voor de jongsten en tieners is er voldoende keuze

Typ hier je tekst

Typ hier je tekst

Typ hier je tekst

Zonnebrillen

Wie wil er geen modieuze zonnebril loop binnen en bekijk de optische goed UV beschermende collectie, bijna alle modellen zijn op sterkte te maken.

Budgetcollectie

Bij Eussen Optiek heeft u al een enkelvoudige bril met extra dunne glazen vanaf € 109,00 compleet met ontspiegelde en geharde glazen. Loop gerust binnen en vraag naar de voorwaarden van de budgetcollectie!

Onze Merken

Klik op de merknamen en u krijgt een overzicht wat de leverancier zoal te bieden heeft, indien wij het montuur niet op voorraad hebben kunnen wij hem u vrijblijvend op zicht laten komen.

Correctiemonturen

 

Zonnenbrillen

  • Ana Hickmann
  • Prego
  • Mexx
  • Serengeti
  • Micheal Kors
  • Calvin Klein
  • Superdry