Helder zicht en wat wij nog meer voor u betekenen.
Helder zicht

Lichtfiltsen, waziger beeld, wat te doen

Vaak gaat men pas wat ondernemen als men klachten heeft. Maar weet u dat tijdig onderzoek heelveel ellende en problemen kan verhelpen of verzachten. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw ogen te laten controleren.

Heeft u regelmatig last van lichtflitsen, of begint het zien in de verte wat minder te worden, dan kunnen wij u misschien helpen. 

Daarom gaan wij bij Eussen Optiek verder dan een gewone oogmeting.

Omdat iedereen verschillende oorzaken heeft en soms in de familie oogziektes als macula degenatie, glaucoom enz. Maar ook als u last heeft van diabetes of staar en uw ogen geregeld wil laten controleren dan kunt bij ons een Chek Up laten doen om de conditie van uw ogen optimaal te houden.

Naast de gewone oogmeting, bekijken we uw oog, meten de oogdruk, en maken we met de Easy Scan een netvliesfoto en bij twijfel laten we deze altijd door deskundige optometristen controleren en krijgt u hierover een bericht.

Zo staat Eusen Optiek garant voor een zorgvuldige oogkontrole. Want u heeft maar 1 paar ogen en daar wil men zuinig op zijn. Eu begrijpt dat een dergelijk onderzoek tijd kost en daarom is het wenselijk om een afspraak hiervoor te maken. Dit van via de contactmail of telefonisch 043-6010455.

Voor dit onderzoek vragen we wel een vergoeding van € 35,00, welke bij aankoop van een bril / glazen / lenzen wordt verrekend binnen 6 maanden.


Het onzichtbare gevaar!!!!!

Wist u dat onze ogen aan heel veel soorten UV worden bloot gesteld. We denken dit kan geen kwaad maar studies wijzen uit dat het dagelijks UV en het onzichtbare Blauwe UV van onze Smart TV, laptops, tablets, en mobiele telefoon voor heel veel problemen kan zorgen.

Een van de problemen is hoofdpijn maar ook niet goed in slaap kunnen komen. Op de lange duur is het zelfs zeer schadelijk voor het netvlies er kan onherstelbare schade ontstaan op jongere leeftijd. Denk niet dat kan ons niet gebeuren maar vooral de jongeren die nu in dit moderne tijdperk uren achter de pc, tablets of op mobieltjes zitten en waarvan de ogen nog in ontwikkeling zijn behoren tot de kwetsbaarste groep.

Hiervoor bieden wij u ook een oplossing, bij langdurig en veelvuldig gebruik kunt u bij ons terecht voor de Blueberry brillen, deze is in diverse kleuren zonder sterkte maar wel met Blue controle filter zodat uw ogen optimaal worden beschermd.

Bij ons heeft u een Blueberry met bluecontrole (zonder sterkte) al voor € 35,00


Wat ook goed voor uw ogen is

Goed voor uw ogen

Naast klachten omtrend kijken, welke wij door middel van oogmeting kunnen controleren, kan het zijn dat u ook andere klachten heeft op gebied van zien welke wij niet met een meting kunnen oplossen. Hier kan door middel van een netvliesscan gekeken worden naar de gezondheid van uw ogen. 

In de meeste gevallen kunnen we door voeding hier veel aan doen en hebben wij ook bij ons op de zaak de mogelijkheid om u hierover meer te kunnen inlichten. Want vaak lost dit ook al een gedeelte van de klachten op.

Bezoek ook de site goedvoorogen.nlStaar

Heeft u een waas over uw oog? Dan zou het kunnen zijn dat u last heeft van staar. Voorin het oog, achter de pupil, zit een heldere en doorzichtige ooglens. Deze lens wordt waziger naarmate we ouder worden. Uw zicht wordt in dat geval ook minder helder en uw ogen kleuren grauwer. Deze vertroebeling van het zicht noemen we staar, of cataract. Helaas krijgt iedereen die ouder wordt hiermee te maken, maar gelukkig heeft niet iedereen er echt last van.