Welke uitvoering en ontspiegeling is geschikt.................

Waarom ontspiegelen en welke..............

Bij ons kunt u terecht voor verschilden type van glazen.

Wij leveren van enkelvoudig glazen t/m maatwerkglazen voor alle klanten is er wel een glas te vinden. We adviseren u naar de wensen die u heeft en geven ook uitleg wat de verschillen zijn waarom het ene glas anders is als het andere.

Ook in de ontspiegelingen zijn er zeer grote verschillen afhankelijk van werkzaamheden of hobby of studie is het belangrijkste dat men de juiste ontspiegelingen heeft zo zijn er speciale ontspiegelingen voor mensen die veel achter de PC, Ipad, laptop of in een ruimte met veel Ledverlichting zitten, deze leveren namelijk het schadelijke blauwe UV licht wat naast slapeloosheid, hoofdpijn- en concentratie klachten ook nog een schadelijk kan zijn op de langeduur voor het netvlies. En dus op latere leeftijd het kijkvermogen zwaar kan beinvloeden.

Ook zijn er ontspiegelingen die speciaal voor verkeersdeelname zijn en het zicht ECHT verbeteren en niet verkleuren zoals de zogenaamde geelfilters. De contouren worden verduidelijkt en het licht van de tegenliggers gedempt. 

Ook voor iemand die denkt dat hij niets nodig heeft is het belangrijk om regelmatig een checkup te laten doen. Want we gaan regelmatig voor een gezondheidscontrole naar de huisarts of de auto die we soms 2x per jaar laten nakijken voor een zomer- / winterbeurt.

Uw ogen zijn net zo belangrijk. loop daarom een bij ons binnen en kom informeren en doe de Checkup.

Glas onderhouden

Hoe onderhoud ik de glazen?

Dat is een veel voorkomende vraag. Gezien alle ontspiegelingen en lagen coatingen zijn en verschillende brekingen hebben kan het voorkomen dat de glazen snel kraqulee hebben en men dus wazig door de glazen ziet of dat er witte plekken op het glas komen en alleen maar erger worden. Dit zijn meestal oorzaken van verkeerd onderhoud.

Men kan de glazen het beste onder de lauwe (niet warm) kraan reinige en met een schone katoenen / gladde microvezel doek afdrogen. Wil men gebruik maken van afwasmidel let dan wel dat er geen citroenzuur of iets dergelijks in zit want dit zuur tast de glazen aan. 

Ook het gebruik van papieren brilreinigingsdoekjes is sterk af te raden. De papiervezel is meestal zo grof dat er krassen in de coating ontstaan, men denkt dat ze zacht zijn maar dit komt door de alcohol die erin zit.

Het beste is om de glazen met speciale brillenspray te reinigen en met bij geleverd doekje te poetsen. Meestal kun je deze doekjes op 30 graden (zonder wasverzachter) uitwassen.

Voor meer tips loop bij ons binnen en we adviseren u graag.