Helder zicht en wat wij nog meer voor u betekenen.
Helder zicht

Last van droge ogen????

Heeft u last van droge en pijnlijke ogen? Het zou kunnen dat u te weinig traanvocht produceert of dat uw traanvocht van slechte kwaliteit is. Uw ogen voelen dan branderig aan en scheiden slijm af. Droge ogen kunnen ook leiden tot traanogen. Deze tranen vormen echter geen goede laag op uw oog en zorgen dat uw oog kwetsbaar wordt voor uitdroging.

Wij hebben naast de druppels ook een prettig oogspray, Liponit, welke op de oogleden wordt aangebracht en via de huid er voor zorgt dat de traanklieren worden geactiveerd en u zo een prettige bevochting krijgt over het gehele oog. 

Daarnaast is het ook heerlijk om uw ogen lekker te verwennen met een warmte of koude masker welke ervoor zorgt dat alle belangrijke klieren lekker worden geopend. Als het ware een koude of warme sauna alleen voor uw ogen. Hier willen wij u ook graag meer informatie over geven.

Droge ogen


Het onzichtbare gevaar!!!!!

Wist u dat onze ogen aan heel veel soorten UV worden bloot gesteld. We denken dit kan geen kwaad maar studies wijzen uit dat het dagelijks UV en het onzichtbare Blauwe UV van onze Smart TV, laptops, tablets, en mobiele telefoon voor heel veel problemen kan zorgen.

Een van de problemen is hoofdpijn maar ook niet goed in slaap kunnen komen. Op de lange duur is het zelfs zeer schadelijk voor het netvlies er kan onherstelbare schade ontstaan op jongere leeftijd. Denk niet dat kan ons niet gebeuren maar vooral de jongeren die nu in dit moderne tijdperk uren achter de pc, tablets of op mobieltjes zitten en waarvan de ogen nog in ontwikkeling zijn behoren tot de kwetsbaarste groep.

Hiervoor bieden wij u ook een oplossing, bij langdurig en veelvuldig gebruik kunt u bij ons terecht voor de Blueberry brillen, deze is in diverse kleuren zonder sterkte maar wel met Blue controle filter zodat uw ogen optimaal worden beschermd.

Bij ons heeft u een Blueberry met bluecontrole (zonder sterkte) al voor € 35,00


Wat ook goed voor uw ogen is

Goed voor uw ogen

Naast klachten omtrend kijken, welke wij door middel van oogmeting kunnen controleren, kan het zijn dat u ook andere klachten heeft op gebied van zien welke wij niet met een meting kunnen oplossen. Hier kan door middel van een netvliesscan gekeken worden naar de gezondheid van uw ogen. 

In de meeste gevallen kunnen we door voeding hier veel aan doen en hebben wij ook bij ons op de zaak de mogelijkheid om u hierover meer te kunnen inlichten. Want vaak lost dit ook al een gedeelte van de klachten op.

Bezoek ook de site goedvoorogen.nlStaar

Heeft u een waas over uw oog? Dan zou het kunnen zijn dat u last heeft van staar. Voorin het oog, achter de pupil, zit een heldere en doorzichtige ooglens. Deze lens wordt waziger naarmate we ouder worden. Uw zicht wordt in dat geval ook minder helder en uw ogen kleuren grauwer. Deze vertroebeling van het zicht noemen we staar, of cataract. Helaas krijgt iedereen die ouder wordt hiermee te maken, maar gelukkig heeft niet iedereen er echt last van.