Scherp zicht met contactlenzen

Ook een contactlenzen proberen

Wist u dat wij voor bijna iedereen lenzen kunnen leveren. Wilt u eens een avondje stappen of een weekendje geen bril dragen

Eussen Optiek nu ook Partner van LensOnline

Als partner van LensOnline kunnen wij u nog meer mogelijkheden bieden op gebied van lenzen en service. U kunt van thuis uit alles regelen het enige waar u wel rekening mee moet houden dat u regelmatig op controle komt , 1 - 2 keer per jaar(hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht), want als Partner van LensOnline is een goede oogzorg van groot belang en zeker bij het dragen van lenzen.

 

Het aanmeten van lenzen bij uw opticien, Eussen Optiek, in Valkenburg

Een bril is leuk, maar niet altijd handig. Bij het sporten zit een bril niet lekker en als de zon schijnt wilt u het liefst een zonnebril op. Met contactlenzen voorkomt u deze problemen. U zet ze ’s ochtends (of ’s nachts in) en kunt de hele dag scherp zien. Bij de Eussen Optiek in Valkenburg worden lenzen aangemeten met de modernste apparatuur. Metingen zijn zeer nauwkeurig en de lenzen neemt u in veel gevallen direct mee. Bovendien kunt u voor elk type lens een bijbehorende lenzenvloeistof krijgen. Lenzen zijn er in verschillende uitvoeringen:

Ook Blue Controle in de lenzen

Bij Eussen Optiek bestaat ook de mogelijkheid om uw hogen tegen het onzichte Bleu UV te beschermen. We leveren hiervoor naast de Blueshield brillen nu ook de eerste zachte Contactlens met een Blauw Licht filter en tevens een 1ste klas UV Filter.

Voor meer informatie neem contact met ons op of loop een vrijblijvend bij ons binnen. Onze contactlens specialist geeft u hierover graag meer informatie.

Want goede oogzorg is ons doel.

Harde lenzen

Heeft u problemen met het inzetten van zachte lenzen? Harde zuurstofdoorlatende lenzen zijn in dat geval een goed idee. Het assortiment van uw opticien in Valkenburg omvat alle soorten harde lenzen: enkelvoudig, bifocaal en multifocaal in verschillende diameters, voor jong en oud. Wist u dat er ook lenzen bestaan met een leesgedeelte?

Welke lens het best bij u past bepaalt de opticien. Aan de hand van een oogmeting met de nieuwste technologieën kan hij u goed adviseren. Weet u nog niet zeker of u lenzen wilt gaan dragen dan kunt u gratis proeflenzen proberen. Uiteindelijk gaat het erom dat u op een comfortabele manier uw ogen corrigeert zodat u de wereld weer scherp ziet.

Zachte lenzen

Bij Eussen Optiek heeft u al zachte maandlenzen vanaf €7,50 per lens per maand. Naast zachte dag-, week-, maand- en halfjaarlenzen kunt u ook terecht voor:

  • Zachte dag- en nachtlenzen
  • Zachte multifocale lenzen
  • Alle vormen van syliconhydrogel lenzen (hogere zuurstofdoorlatendheid)
  • Maatwerk lenzen

Ook kunt u een Service jaarabonnement afsluiten ter waarde van €40,00. Hiervoor krijgt u:

  • 20% korting op lenzen
  • 15% korting op lenzenvloeistof
  • Ieder half jaar een gratis zeer uitgebreide controle ter waarde van €27,50

Nachtlenzen

Heeft u interesse in het dragen van lenzen, maar last van droge of rode ogen? Of maakt u lange dagen achter een computer in een stoffig kantoor? Met nachtlenzen voorkomt u dat u ongemakken ondervindt van het dagelijks dragen van lenzen. Wat is het heerlijk om overdag scherp te zien, zonder lenzen of bril!
 

Gun uw ogen overdag 100% zuurstof
Nachtlenzen doet u ’s avonds in en 's morgens weer uit. Zonder bril of lenzen kunt u de hele dag scherp zien. Doordat er overdag geen lenzen op uw ogen zitten, krijgen ze 100% zuiver zuurstof. Wilt u na een tijdje toch weer van nachtlenzen af? Geen probleem, uw ogen wennen vanzelf weer aan de ‘oude’ situatie.

 

Controles bij nachtlenzen
Met geavanceerde apparatuur wordt de bolling en de sterkte van uw oog gemeten. Nachtlenzen zijn alleen mogelijk bij sterktes tussen -5.00 en +0.50. Om zeker te zijn van een goed draagcomfort is het noodzakelijk om iedere 3 maanden uw ogen te laten controleren.

Meer informatie? www.nachtlenzen.nl of www.contactlenzen.nl.

nkl