Goed zien én toch gunstige prijs

Kerst jaarwisselingsactie

Nog een nieuwe bril voor de feestdagen of een nieuwe look in 2018. Maak dan gebruik van deze aktie, we regelen ook de zorgvergoeding voor u. Heeft u in 2017 recht op vergoeding laat dit niet aan u voorbij gaan, want vanaf 1 januari gaat weer een nieuw kalenderjaar in.

EnRoute uw glas voor het veilig rijden in deze donkere dagen

Wil men tijdens de nachtelijk uren rustig zien op de weg, geen last van hinderlijke schittering van het natte wegdek, felle koplampen van tegenliggers. Dan bieden wij u de oplossing met EnRoute glazen.

Enroute haalt de meest hinderlijke schitteringen weg en zorgt dat u veilig gevoel heeft in het verkeer. Tijdens de donkere wintermaanden November en December 2017 kunt u van een leuk voordeel proficteren u krijgt bj aankoop van een complete bril met EnRoute enkelvoudige glazen € 25,00 korting met Multifocaal € 50,00 korting en als u EnRoute in combinatie met een 2e bril neemt dan is het 2e EnRoute glas gratis. Loop binnen en vraag naar de voorwaarden.

Maak gebruik van onze budgetactie

Ruime keuze leuke brillen uit onze budgetcollectie voor € 109,00

Bent u op zoek naar een bril erbij voor naast de lenzen of een reserve bril voor de verte of  te lezen dan kunt u gebruik maken van onze budgetcollectie.

Een bril met enkele voudige (alleen lees of verte) glazen extra dun koopt u al vanaf € 109,00 inclusief ontspiegelde en geharde glazen.

U heeft uit een ruim aanbod monturen de keuze. Vraag naar onze budgetbrillen.

Loop gerust bij ons binnen, aan de Louis van der Maesenstraat 13, in Valkenburg en vraag naar de voorwaarden van de budgetcollectie en bekijk onze collectie.

opticien valkenburg
opticien in valkenburg